0
Košarka

PREDAVANJE: Marina Maljković za katedrom u Nišu

Objavljeno: 22.04.15 u 12:13

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković boraviće ove nedelje u Nišu, gde će u okviru Razvojno-trenažnog centra održati stručna predavanja i pokazni trening.

 

U četvrtak od 18 časova u sali OŠ „Dušan Radović“ u Nišu, selektorka će održati stručno predavanje i pokazni trening na kome će raditi sa seniorkama koje je selektirao Dragan Ratković, glavni koordinator za žensku košarku Istok i Jug i član komisije za žensku košarku u Košarkaškom savezu Srbije.

 Pre toga, u Medija centru u Nišu, prvi strateg francuskog Liona obratiće se javnosti na press konferenciji, gde će najaviti okupljanje reprezentacije i plan priprema za Evropski šampionat u Mađarskoj i Rumuniji. U petak, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, Maljkovićeva će održati predavanje studentima na temu “Menadžersko upravljanje u sportu”.

 -Veoma mi je drago što sam pozvana da održim stručno predavanje i trening u Nišu. Velika je čast što ću imati priliku da prenesem deo svog iskustva, za koje se nadam da će biti dragoceno za sve one koji budu prisustvovali i učestvovali. Uvek podržavam sve što je u vezi sa razvojem košarke kod nas i uvek se rado odazivam ovakvim pozivima rekla je Maljkovićeva. 

Eurobasket 2015. biće održan u Mađarskoj i Rumuniji od 11. do 28. juna, a Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter