11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI DETALJI: Evo šta je Lazić uradio pre ‘klinča’ Pavlovićem (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.15 u 13:35

Nakon drugog meča polufinalne serije između Crvene zvezde i Partizana povela se velika polemika da li su sudije pravilno postupile u samoj završnici posle duela Saše Pavlovića i Branka Lazića.

Zvezdaši tvrde da su arbitri napravili grešku odnosno da su zbog povlačenja morali da dosude nesportsku grešku beku Partizana, dok sa druge strane stiže poruka da je obostrana lična greška pravdedno rešenje.

Međutim, ono što je prethodilo tom duelu je izgleda novi propust arbitara pošto je bek Crvene zvezde imao jasnu nameru da zaustavi Džoša Akojona da uputi šut ka košu, a čini se da je u tome i uspeo odnosno da je udario rukama po nogama tamnoputog Amerikanca.

lazic-akojon

Posle prva dva meča rezultat je 1:1, a novi meč je na programu u subotu od 21 sat. Pogledajte i na koji način treneri Crvene zvezde i Partizana vode utakmice pored aut linije.

hotsport.rs

0
0

11 Komentara

  1. Košarka je kontakt sport i po pravilima igrač u odbrani može imati jednu ruku u kontaktu sa igračem u napadu što se i vidi na ovom snimku , znači ukoliko nije udario Akojona onda nije ni faul . Što se tiče situacije sa Pavlovicem tu se jasno vidi da je bio faul od strane Pavlovica kome čestitam kako je zaustavio Lazica ali je to ipak bio faul .

    0
    0
    Odgovori
  2. Od ovih navijača Čovketove Zvezde zvanih Panteri ne može da se živi…..Svuda ih ima!!! A nemaju pojma o košarci…

    0
    0
    Odgovori
  3. I šta ćemo sada, juče ste digli toliku prašinu da je sudija morao da sudi namernu samo Pavloviću…..NE MOŽE SE SILOM PROTIV LJUBAVI….

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobro kad ti imas mozga pa blazic je prljav da nema preko jedino lazic je tu na vagi sa njim a posto se razumes bolji li je defanzivac lazic od Gagija Milosavljevica xaxaxa jaojjjjj panteru kolko si pametan

    0
    0
    Odgovori
  5. Je li Dragane a ona konjina od Macvana to nije prljav igrac? Pavlovic nije prljav? Branko Lazic je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, defanzivac u ligi, ne moras da priznas boli me uvo, Blazic je slucajno udario da je hteo da ga udari isao bi preko ruke ne ispod, ne lupetaj kad gram mozga nemas, kao i vecina ovih polu-pismenih navijaca, oba tabora!

    0
    0
    Odgovori
    • Po cemu je Lazic najbolji defanzivac u ligi? Da si malo realan debilu,rekao bih da je Milosavljevic najbolji defanzivac. Decko je klasicna radilica i nije prljav igrac kao Lazic. Vazno je da ti znas da vredjas i pricas kako navijaci oba tabora nemaju ni gram mozga. A sto se ne razumes u kosarku to nikome nista… Stidi se dupeta, kad obraza nemas!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter