0
Evropske lige

I TO JE MOGUĆE: Mančester Junajted plaća neverovatnu sumu van Persiju da ga otera iz kluba!

Objavljeno: 12.04.15 u 15:12

Koliko su ga samo želeli i platili da bi ga videli na ‘Old Trafordu’, toliko sada čelnici Mančester Junajteda žele da se otarase Robina van Persija.

Odluke Luja van Gala ove sezone često su nailazile na kritike navijača i fudbalske javnosti na ostrvu, a njegov novi potez mogao bi da izazove još više bure. Kako piše engleski ‘Dejli Mejl’, holandski stručnjak izgubio je strpljenje sa svojim sunarodnikom Robinom van Persijem, kojem će biti ponuđena neverovatna suma od 5.000.000 evra samo da bi napustio ‘Teatar snova’.

Naime, van Persiju ugovor sa Đavolima ističe sledeće godine, ali klub želi da ranije završi saradnju jer 31-godišnji golgeter ima visoka nedeljna primanja koja iznose oko 250.000 funti. Nema sumnje da bi se otvorio pravi front na svetskom tržištu svih klubova zaniteresovanih za usluge ovog napadača. Već su se spominjali italijanski velikani Juventus, Inter i Lacio.

Van Persi je pre dve godine plaćen 27.000.000 funti za trensfer iz Arsenala, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica i postigao 10 golova.

Junajted danas igra derbi Mančestera protiv gradskog rivala Sitija, od 17 časova na ‘Old Trafordu’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter