1
Evropske lige

VEJN RUNI: Igramo sa Sitijem za ponos i prestiž

Objavljeno: 09.04.15 u 22:41

U nedjelju u 17 sati, fudbalske ekipe iz Mančestera, Junajted i Siti, igraju gradski derbi. Kapiten Junajteda, Vejn Runi, namerava da prekine crni niz od četiri poraza u derbijima.

– Ovo je izuzetno važna utakmica, i za nas i za Siti. Znam koliko ovaj sraz znači našim navijačima, ali znam koliko znači meni – rekao je kapiten Junajteda i dodao:

– Pobeda u ovom derbiju pitanje je ponosa! Kad igraš za Junajted, želiš da pobeđuješ u ovakvim derbijima – rekao je Runi.

Želja napadača Junajteda je logična, posebno jer „Crveni đavoli“ nisu ljute gradske rivale pobedili na posljednje četiri međusobne utakmice. Junajted je poslednji put pobedio još 2012. godine.

– Želimo da navijačima Junajteda darujemo nešto će im izmamiti osmeh na lice kad u ponedjeljak krenu na posao, želimo da oni budu ti koji će se šaliti s kolegama, navijačima Sitija, na poslu – dodao je Vejn Runi.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter