0
Evropske lige

AGUERO: Falkao je i dalje jedan od najboljih napadača planete

Objavljeno: 09.04.15 u 19:06

Napadač Mančester sitija, Serhio Aguero uveren je da je njegov kolega iz tabora gradskog kluba, Mančester junajteda, Radamel Falkao i dalje jedan od najboljih napadača na svetu.

Kao što je dobro poznato, Falkau u Junajtedu ne cvetaju ruže. Naprotiv. Kolumbijac prolazi kroz težak periodu na „Old Trafordu„, nastupe može da prebroji na prste, a golove na prstima jedne ruke.

Falkao je kao superstar u Junajted došo na pozajmicu iz Monaka u septembru, ali je pogodio samo četiri puta u 12 premijerligaških nastupa u kojima je igrao među prvih 11.
 
Međutim, bez obzira na to sve, Aguero i dalje veruje u Falkaa.

– Junajted ima nekoliko veoma talentovanih napadača Falkao je jedan od onih koji su pokazali predatorski kvalitet u karijeri. On baš i ne provodi najbolje vreme ove sezone, ali stvarno mislim da su njegova posvećenost, klasa i kvalitet dugotrajni. On je verovatno jedan od najtalentovanijih napadača u fudbalu u ovom momentu – kazao je Aguero

Mančester junajted ugostiće svog gradskog rivala u nedelju. Pročitajte više o vestima iz Premijer lige.

 
hotsport.rs       
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter