3
Evropske lige

FOTO: Twitter/Stoke City

CENI SRBINA: Bojan Krkić ubacio Baneta Ivanovića u svoj idealni tim

Objavljeno: 02.04.15 u 10:15

Napadač Stouka Bojan Krkić izabrao je savršeni tim ovosezonske Premijer lige, a mesto uz levu aut-liniju našao je srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

Španac srpskih korena je na mesto među stativama postavio Davida De Heu (Mančester junajted).

– Bio sam blizu da izaberem Frejzera Fostera, ali sam se ipak odlučio za De Heu, koji ima odličnu sezonu i kojeg poznajem iz mlađih kategorija španske reprezentacije.

Ispred De Hee su Natanijel Klajn (Sautempton), Džon Teri (Čelsi), Rajan Šokros (Stouk) i Branislav Ivanović (Čelsi).

– Klajn je brz, direktan i izdržljiv. Volim da ga gledam kad krene napred, a neće odigrati ispod očekivanja ni u defanzivi. On je glavni šraf Sautemptona ove sezone.

– Kada smo igrali protiv Čelsija malo pre Božića, bio sam impresioniran kako je Žoze Murinjo organizovao odbranu. Nemanja Matić i Džon Obi Mikel bili su zaduženi za mene. To mi je ograničnilo prostor i otežalo stvari, a uz to imaju odličnu odbrambenu liniju. Murinjo je veoma inteligentan.

– Šokros je jak defanzivac i ozbiljan protivnik na treningu. Ima snažan karakter. Pravi je vođa. Može da igra na visokom nivou.

– Moj otac je iz Srbije i uvek pažljivo posmatra njihove igrače. Obojica cenimo Ivanovića koji postiže bitne golove na bitnim utakmicama. Znam da igra uz desnu aut-liniju, ali želeo sam ga u svom timu.

Na sredini su Aleksis Sančez (Arsenal), Stiven Nzonzi (Stouk), Eden Azar (Čelsi) i Santi Kazorla (Arsenal).

– Nažalost, nisam uspeo da zaigram sa Aleksisom u Barseloni. Odigrao je impresivnu prvu sezonu i biće sve bolji. Može da postane velika zvezda.

– Nzonzija mnogo cenim. Odličan vezni fudbaler. Fizički, taktički i tehnički kvalitetan. Kontroliše sredinu terena. Obožavam da igram sa njim.

– Eden Azar je sve bolji i bolji. Uz to postiže sve više golova. Poseban igrač.

– Santi je sjajno odigrao u pobedi Arsenala nad Mančester sitijem (2:0). Odlično se kreće, bori i dodaje. Španski igrači imaju posebnu vezu sa navijačima. Huan Mata, Ander Erera, David Silva… Sve ih vole navijači. Navijači Stouka su bili veoma prijatni prema meni. To je zato što mi Španci imamo borbeni duh i osećaj odgovornosti da pružimo zadovoljstvo fanovima.

U navali su Serhio Aguero (Mančester siti) i Hari Kejn (Totenhem).

– Najbolji napadač. Eksplozivan, sposoban, odličan dribler koji poseduje snažan šut.

– Iako Dijego Kosta igra impresivno, izabrao sam Kejna o kojem nisam znao mnogo pre ove sezone. Postiže golove svakog vikenda! Sjajno je videti engleskog fudbalera koji igra tako dobro – podvukao je Krkić, piše goal.com.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Zasto bi ga zvali u reprezentaciju nije on Messi i Ronaldo nista posebno.. Decko nezna gde se nalazi nesto tipa Tadic u nasoj repki.. Zasto da zovemo ove sto su nas odbijali.. Treba ubaciti nase mlade da igraju kapiten da bude Matic, a ove ostale manekene najuriti sto dalje neka reklamiraju carape i gace po drugim zemlja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ćurčić zovi Bojana, on može da bude vođa . Normalno ako hoće da igra za Srbiju . Mislim da bi sada možda i pristao jer poziv od Španaca ne vjerujem da može više da dobije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter