5
Fudbal

BRZO UČE: Juniori Gibraltara na kvarno dali gol Makedoncima (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.15 u 22:30

Reprezentacije Gibraltara odnosno Savez ove zemlje od nedavno je ravnopravan član UEFA pa se tako selekcije ove zemlje nadmeću sa drugim nacionalnim timovima.

Zanimljiva situacija desila se na meču selekcija do 16 godina Makedonije i Gibraltara. Nakon što su naše južne komšije u poslednjim momentima meča postigli gol posle kornera svi pa i golman su otrčali da proslave sa saigračima na klupi za rezerve.

Posle kratkotrajne tuge zbog primljenog gola nekolicina igrača Gibraltara su dotrčala do centra izveli početni udarac i potom bez prepreka došlo do gola Makedonaca koji je bio prazan.

Pravda je koliko toliko zadovoljena pošto su Makedonci trijumfiovali posle boljeg izvođenja penala.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

    • Pa to bi se moglo reći i za koš Kecmana u Zagrebu. Koliko je civila bilo na terenu u trenutku postizanja koša? I KO da poništi takav koš, pa makar i na štetu domaćina… I Makedonci slave „2 minuta“ pored terena… Šta su ovi trebali, da ih zamole da se vrate da odigraju još taj jedan minut… Oni „lepo“ dali gol, pa se vi Makedonci radujte do sutra…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter