0
Domaći fudbal

NIKAD NE RECI NIKAD: Milinković pokušao da zaštiti pomoćnika koji je rekao da nikada ne bi došao u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 20:28

Sudeći po atmosferi na današnjem otvorenom treningu, kao i izjavama prvotimaca Partizana, novi trener Zoran Milinković je odlično prihvaćen.

Sada ostaje još samo da vidimo kako to izgleda kada crno-beli pod njegovom komandom istrče na teren. Milinković je u razgovoru sa novinarima potvrdio da se sjajno slaže sa igračima, kao i da je razgovor sa navijačima obavljen prethodnih dana protekao u korektnom tonu.

Iskusni stručnjak osvrnuo se i na svoje asistente Iliju Stolicu i Zorana Lončara, odnosno vesti koje su se pojavile u vezi sa ranijom izjavom bivšeg sportskog direktora OFK Beograda koji je pre dve godine rekao da nikada ne bi došao u Partizan.

Prethodnih dana Milinković je imao još nekoliko uzanimljivih izjava kao što je ona o sukobu sa Sašom Ilićem i o tome šta mu je životna želja posle koje bi mogao da umre ukoliko mu se ispuni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter