0
Evropske lige

PRIZNANJE: Vidić smešten u idealni tim Premijer lige

Objavljeno: 27.03.15 u 11:04

Ekipa novinara britanskog „Sportsmaila“  sastavila je idealni tim Premijer lige, od osnivanja tog takmičenja 1992. godine, a među najboljim igračima je i srpski defanzivac, Nemanja Vidić.

Sjajni Nemanja Vidić tako je kruniosa osam sezona u dresu tima sa Old Traforda u kojima je čak četiri puta bio biran za člana idealnog tima PL: 2007, 2008, 2009, 2011.

Srpski internacionalac, drugi stranac kapiten u istoriji Junajteda, je osam i po sezona proveo na „Teatru snova“, osvojio sve moguće trofeje i zajedno sa Riom Ferdinandom činio jedan od najboljih štoperskih tandema svih vremena. Upravo zbog toga, obojica ovih igrača su u idealnom timu PL.

Zanimljivo je da je u idalnom timu čak šest igrača Mančester junajteda, te dva igrača Arsenala i po jedan Čelsija, Liverpula i Njukasla.

Kao što je poznato, Vidić trenutno brani boje Intera u kojem se nije najbolje snašao, a tim s Old Traforda pokušava da ponovo angažuje bivšeg kapitena. Više o tome, pročitajte ovde.

Idealni tim Premijer lige:

Golman: Edvin van der Sar (Mančester Junajted)
Odbrana: Rio Ferdinand (Mančester Junajted), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Gari Nevil (Mančester Junajted), Ešli Kol (Čelsi)
Sredina: Stiven Džerard (Liverpul), Patrik Vijera (Arsenal), Rajan Gigs (Mančester Junajted), Kristijano Ronaldo ((Mančester Junajted)
Napad: Alan Širer (Njukasl), Tjeri Anri (Arsenal)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter