0
Evropske lige

POL SKOLS: Dolazak Bejla u Junajted bi bio pun pogdak

Objavljeno: 27.03.15 u 10:37

Nekadašnji dugogodišnji vezni fudbaler Mančester junajteda, Pol Skols, sasvim siguran je da bi Geret Bjel bio pravo rešenje za tim sa „Old Traforda“.

Kao što je dobro poznato, Velšanin se prošlog leta preselio u špansku prestonicu potpisavši ugovor sa Realom sa kojim je stigao do titule u Ligi šampiona i Kupu Kralja, ali se često nalazi pod pritiskom navijača i još češće je meta kritika javnosti.

Kada Bejl istrči na „Santjago Bernabeu“ nije retkost da ga domaći navijači „nagrade“ salvom zvižduka, a prošle sedmice bio je meta napada navijača posle poraza od Barselone u „El Klasku“ poštu su simpatizere „Kraljevskog kluba“ nasrnuli na njegov autmobil.

Sve to inicira priče da bi dani 25-godišnjeg krilnog igrača mogli da budu odbrojani u Realu. A Pol Skols veruje da bi ovaj momak bio savršeno pojačanje za tim koga sa klupe predvodi Luj Van Gal.

– Imam neki osećaj da bi povratak Bejla u Premijer ligu bio pun pogodak, ali i savršena kupovina za Mančester junajted – poručio je Skols u svojoj kolumni za „Ivning Standard“.

– Naravno, kao navijač mog bivšeg kluba voleo bih da ga vidim u Junajtedu. Gledajući objektivno i prateći njegov razvoj u Totehemu od levog beka do rasnog golgetera, uvek sam verovao da je Bejl pravi igrač za „Crvene đavole“ – smatra Skols.

– Siguran sam da bi bio voljen na „Old Trafordu“. Sa tim dolaskom siguran sam da bi četa Van Gala postala glavni konkurent za titulu naredne sezone. Tokom godina koje sam proveo u klubu svedočio sam dolascima nekoliko fudbalera koji su uticali na kompletnu transformaciju tima – priseća se Skols i nastavlja:

– Od Erika Kantone, kada sam upisivao svoje prve nastupe, preko Dvajta Jorka i Ruda Van Nistelroja, kasnije i do Vejna Runija. To su bili sjajni fudbaleri koji su postali još bolji u ekipi Junajteda. Bejl ima potencijal da napravi takav uticaj na klub, samo kada bi došao – poručio je Skols.

Junajted bi novac za angažman Bejla mogao da pribavi prodajom Di Marije za koga se šuška da je odbrojao poslednje dane na „Teatru snova“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter