2
Evropske lige

LEGENDA: Mihajlović otpevao Zvezdinu himnu celoj Italiji (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.15 u 10:24

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, danas trener Sampdorije, Siniša Mihajlović, bio je gost italijanske nacionalne televizije.

Gostujući na italijanskoj televiziji, čovek koji je sa tadašnjim klubom, Crvenom zvezdom, doneo najveći uspeh srpskom fudbalu osvojivši titulu u tadašnjem Kupu šampiona (danas Liga šampiona), Mihajlović je odlučio da pokaže svoje vokalne sposobnosti.

Naime, Miha je javno otpevao navijačku himnu Crvene zvezde, pesmu „Đurđevdan„. Sve to izazvalo je simpatije svih u studiju, a bez sumnje, izazvaće i simpatije navijača crveno-belih.

Mihajlović je jedan od najtraženijih fudbalskih stručnjaka u Evropi trenutno, a spekulisalo se o njegovom preuzimanju Milana.

 Siniša je došao u situaciju da peva „Đurđevdan“ razgovarajući s reporterom o situaciji kada mu je predsednik Sampdorije nedavno izjavio ljubav. Siniša je otkrio šta se potom dogodilo.

– Odgovorio sam mu da volim moju ženu. Pevanje pesme je bilo sjajno, ali ja ipak više volim srpsku muziku, pa bi želeo njemu da posvetim himnu navijača Crvene zvezde – rekao je Mihajlović i dao poput dirigenta komandu studijskom bendu da počne sa “njegovom” pesmom.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. DEBILI! To je najtuznija pjesma u istoriji srpskog naroda! Pjevamo je na svadbama,veseljima…. Da li iko zna kada je i kako nastalaa? Ja znam…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter