0
Evropske lige

ODSANJAO SVOJE NA ‘TEATRU SNOVA: Di Marija napušta Mančester

Objavljeno: 26.03.15 u 08:52

Kako stoje stvari, vezni fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija okončaće ovog leta svoju misiju na Old Trafordu i napustiće se klub sa severa Engleske.

Svega nekoliko nedelja nakon što je jedan čovek iz uprave Barselone „objasnio“ zašto je Real pustio Di Mariju u Mančester, klub sa Nou Kampa izrazio je interesovanje za dovođenjem sjajnog Argentinca koji igra lošu sezonu.

– Real radi na svom imidžu i prema tome bira svoje fudbalere. Jedini razlog zbog kojeg su pustili Di Mariju u Mančester je što je on prilično ružan – objasnio je direktor fudbalske škole Barselone.

Izlazna cena od 47 miliona eura nije problem za Barselonu, ali planove može da im pokvari njihov rival iz četvrtine finala Lige šampiona, PSŽ. Tim sa Parka prinčeva već nekoliko sezona pokušava da se domogne Di Marije, a ovog leta smatraju da su najbliži tom transferu.

Argentinac je odigrao 27 mečeva ove sezone na kojima je imao skroman učinak od četiri gola i 11 asistencija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter