0
Fudbal

LORD SE RAZGOROPADIO: Ne piše nam se dobro, Bendtner het-trikom doneo preokret Dancima (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.15 u 22:28

Za razliku od naše reprezentacije koja se za duel protiv Portugalije priprema bez kontrolne utakmice Danci su iskoristili priliku da uoči duela sa Francuzima u prijateljskom meču odmere snage sa Amerikancima.

U meču odigranom u Arhusu Danci su posle preokreta u drugom poluvremenu, tačnije poslednjih desetak minuta, trijumfovali sa 3:2 (1:1), a trostruki strelac je bio Niklas Bendtner.

Popularni Lord najpre je u 33. minutu poništio vođstvo koje je Amerikancima u 19. minutu doneo Altidor. „Jenkiji“ su ponovo poveli sredinom drugog dela preko Johansona, da bi visoki centarfor najpre u 83. minutu izjednačio, a potom u nadoknadi izgubljenog vremena i doneo trijumf Dancima. Asistent kod prvog gola bio je Vibe, a kod trećeg Eriksen.

Podsećamo da su upravo Danci naš sledeći rival u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj, a taj meč je na programu 13. juna i biće odigran u Kopenhagenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter