0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ: Ovo niko nije očekivao!

Objavljeno: 23.03.15 u 11:40

Fudbaleri Sampdorije ostvarili su četvrtu pobedu u nizu u martu i opasno se približili trećem mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne godine.

Sampdorija je sinoćnjom pobedom nad Interom stigla do četvrtog mesta na tabeli Serije A i nalaze se u uskom krugu timova koji konkurišu čak za Ligu šampiona naredne sezone. Srpski stručnjak na klupi italijanskog tima Siniša Mihajlović rekao je posle meča da je iznenađen napretkom koji je ostvario njegov tim.

– Igrali smo protiv najboljeg Intera ove sezone, stvorili su nam mnogo problema. Bili smo dobri u odbrani i brzi u kontranapadima, a imali smo i sreće kod postizanja gola. Danas sam video veliki timski duh, momci su dali svoj apsolutni maksimum, ali nikad ne smemo zaboraviti gde smo počeli pre 18 meseci – rekao je posle velike pobede nad Interom Siniša Mihajlović.

Mihajlović je ekipu preuzeo kada je bila u fazi raspadanja, u donjem delu tabele, ali je izuzetnim igrama, pre svega protiv favorizovanih protivnika, Sampdorija stigla do samog vrha tabele.

– Niko nije mogao očekivati ovo četvrto mesto, ali mislim da je zaslužena pozicija. Uvek kažem da entuzijazam ne može proći bez nagrade. Ali moramo ostati čvrsto na zemlji i nastaviti da se mučimo dok radimo. Svi su spremni da uskoče i pomognu jedni drugima, bez obzira da li su u startnoj postavi ili među rezervama. Ovaj tim ima odličnu energiju – objasnio je Mihajlović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter