0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

MIHAJLOVIĆ: Milan? Videćemo…

Objavljeno: 21.03.15 u 12:59

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan, ali da će odluku o ostanku na klupi tima iz Đenove doneti na kraju sezone.

– Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montela da preuzme Milan, pa Sari, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi. Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Međutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone – rekao je Mihajlović u intervjuu „Gazeti delo Sport“.

Predsednik Masimo Ferero je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo „rosonere“ i poručio da je odluka na Mihajloviću. 

– Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preterana osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma – naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter