0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ POSLE PRVENCA: Osećam se fenomenalno!

Objavljeno: 18.03.15 u 17:00

Crvena zvezda je u prolećnom delu sezone zabeležila tri pobede i jedan remi, a mladi štoper Darko Lazić pozvao je navijače da у још већем podrže mladu ekipu crveno-belih.

Pored Luke Jovića koji je postigao gol na drugoj utakmici zaredom, odnosno Mihaila Ristića koji je postigao debitantski, svoj prvenac upisao je i defanzivac Darko Lazić.

– Do sada sam postigao dva gola na pripremama i osećao sam se fenomenalno posle ovog gola, jer to je moj prvi gol u zvaničnim utakmicama. Znao sam da ću dati gol, desetak sekundi pre nego što je korner izveden, rekao sam Savi da ću postići gol, imao sam osećaj. I pri tom je baš Sava taj koji je skrenuo loptu. Možda mi je malo žao što prvi gol nisam dao na Marakani, ali isto tako mi je drago što sam ga uopšte postigao i verujem da ću postići još neki do kraja sezone, možda baš na našem stadionu – optimističan je Lazić.

Zvezda je posle uvodnog remija sa Radničkim u Nišu vezala tri trijumfa i primakla se vodećem Partizanu na četiri boda zaostatka, a u narednom kolu dočekuje Napredak iz Kruševca.

– Analiziramo Napredak, gledamo njihove utakmice. Znamo njihove slabosti i vrline. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, kao u uvek do sada. Vezali smo tri pobede koje nam mnogo znače na samopouzdanju, postigli smo devet golova što je izuzetno, primili smo tri, ali i to je korektno, iako smo mogli manje da primimo. Ipak, važno je da smo dali dosta golova i da smo pobeđivali. Nadam se da ćemo u subotu vezati i četvrtu pobedu, i nadam se da će navijači ponovo prepoznati momenat i doći da nas podrže. Mislim da zaista imaju šta da vide – rekao je Lazić za klupski sajt.

Lazić je već navikao navijače na dobre partije kada igra u tandemu sa Pavićevićem, a sve češće se nalazi u paru i sa kolegom iz mlađih kategorija Vukašinom Jovanovićem.

– Vukašin je dobar igrač, igrali smo u mlađim selekcijama zajedno, nekih šest meseci, dok nisam prekomandovan u prvi tim. Odličan je igrač, i mislim da smo se dobro uklopili. Jagodina nam je bila prva utakmica, i mislim da smo dobro odradili posao, uz pad koncentracije kada smo primili dva gola, ali već protiv Vojvodine mislim da je bilo besprekorno. Čvrsto verujem da Zvezda ima budućnost na toj poziciji – uveren je Lazić.

Gol možete pogledati OVDE.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter