0
Evropske lige

ZAUSTAVIO NAPOLI: Najbolja partija Jankovića u dresu Verone (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.15 u 13:28

Fudbaleri Verone ostvarili su sjajnu pobedu nad Napolijem rezultatom 2-0 u 27. kolu Serije A, a meč je, uz dva pogotka veterana Luke Tonija, obeležila i izvanredna partija Boška Jankovića.

To je bio najbolji nastup 31-godišnjeg fudbalera otkako je došao u Veronu leta 2013. godine. Janković je uz dvostrukog strelca Luku Tonija, bio najopasniji igrač domaćeg tima. Srpski fudbaler je i u prvom i drugom poluvremenu više puta pretio, uglavnom sa distance, a takođe je imao i veliki broj proigravanja svojih saigrača.

Povratak ofanzivnog veziste u startnu postavu je pozitivno uticao na ekipu Verone, koja je na četiri susreta sa Jankovićem u timu, osvojila osam bodova i značajno se odmakla od opasne zone.

Janković, koji je u 85. minutu izašao iz igre uz veliki aplauz sa tribina, nije krio zadovoljstvo posle trijumfa.

– Ovo je bila sjajna timska pobeda. Čitavim tokom smo igrali u visokom intenzitetu i uspeli smo da im vratimo za težak poraz od 6-2 u prvom delu sezone. Ova pobeda dosta znači jer smo sve bliži sredini tabele, što je naš sledeći korak, pošto verujem da smo blizu toga da obezbedimo opstanak – smatra Janković.

Verona trenutno zauzima 14. poziciju i u narednom kolu čeka je teško gostovanje trećeplasiranom Laciju, sa kojim su u prvom delu sezone odigrali nerešeno 1-1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter