0
Rekreativo

NE GLEDAJ DOLE! Da li su ovo najhrabriji i/ili najluđi sportisti na svetu? (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.15 u 12:36

Verovatno je retko ko od vas čuo za Mihala Kolbeka, poljskog rekreativca, sportistu koji svojim biciklom vozi po granici između avanture i ludosti, života i smrti.  

Neverovatan video pokazuje na šta je sve spreman ovaj momak kako bi ‘nahranio’ svoju potrebu za adrenalinom i ekstremnim izazovima. 

Mnogi se ne bi usudili ni da pogledaju dole iz neko sigurnijeg prevoznog sredstva, a kamoli da se ovuda vozi biciklom.

Mihal je, kako kaže, bio u blizini, pa je eto tako odlučio da ‘pobedi’ i čuvenu Belu liniju (White line) u blizini grada Sedona u Arizoni, SAD. 

– Svakako bih išao na ovu stazu, bilo da me neko snima ili ne. Ipak, ne preporučujem ostalima da probaju ovakve stvari – rekao je Mihal.

Njegova preluda avantura snimana je dronom i nije montaža. 

Ipak, da nije jedini ‘ludak’ koji je spreman na ovakav potez, dokazuje i snimak momaka iz mauntin bajka kolektiva „VitalMTB“ iz 2014. godine.

Ako ste rekreativci i volite da pedalate, poslušajte Mihala i ne pokušavajte ovo u čemu je on uspeo. Sigurnije je kao ovi biciklisti iz naše zemlje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter