0
Evropske lige

VAN GAL: Verujem da će Di Marija ostati

Objavljeno: 15.03.15 u 11:11

Praktično otkako je stigao na Old Traford, argentinski reprezentativac Anhel Di Marija ne liči na sebe.

Bivši fudbaler Reala plaćen je više od 60 miliona evra, ali za sada nije opravdao ni delić novca uloženog u njega.

Međutim, menadžer Junajteda, Luj Van Gal, veruje da će Argentinac ostati na „Teatru snova“ uprkos krizi i lošoj formi.

– Mislim da će Di Marija ostati. Njegova reakcija i ponašanje posle poraza i crvenog kartona je bilo dobro – rekao je Van Gal.

Od 1. decembra Di Marija je na deset utakmica imao tri asistencije ali mreže nije tresao. Na njega je sigurno oticao i pokušaj pljačke njegove kuće u Mančesteru, zbog čega se sa porodicom preselio u hotel.

– Uprkos tom incidentu, on je veoma zadovoljan u Mančester Junajtedu. Uvek sam saosećajan kada su u pitanju potrebe igrača, a iako ne mogu da kažem ništa definitivno o njegovoj budućnosti, ne mislim da će otići – rekao je Van Gal.

– Razgovarao sam sa porodicom Glejzer i zbog toga sam i ovde sada. Mislim da su veoma zadovoljni kako vodim tim – dodao je Van Gal.

Junajted trenutno drži četvrto mesto na tabeli Premijer lige sa 53 boda, četiri manje od trećeplasiranog Arsenala, a pet od drugoplasirano Mančester Sitija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter