5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

VRAĆAJU ISTOM MEROM: Podgoričani ne žele Grobare u Morači (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.15 u 22:00

Sada je već postalo jasno da će utakmica poslednjeg kola ligaškog dela Jadranske lige koja se igra u Podgorici između domaće Budućnosti i Partizana direktno odlučivati o plasmanu ove dve ekipe uoči plej-ofa.

U slučaju da u nedelju trijumfuju protiv Zadra crno-beli će direktno odlučivati o svojoj sudbini u Podgorici. Ako Budućnost ovog vikenda trijumfuje u Zagrebu protiv Cedevite Partizanu će biti neophodna pobeda sa više od 11 poena razlike, a u suprotnom srpski šampion će biti drugi bilo kojim trijumfom.

Kako bi sprečili i najmanju mogućnost da se u dvorani Morača pojave organizovane grupe navijača Partizana čelnici Budućnosti odlučili su da baš pred ovaj meč izvrše zamenu godišnjih ulaznica pa će ulaz u dvoranu biti dozvoljen samo onima koji budu imali novu godišnju kartu, što je kao saopštenje potpisano od strane direktora kluba Slavka Radulovića objavljeno na zvaničnoj fejsbuk stranici crnogorskog šampiona.

buducnost-saopstenje

Podsećamo da je u prošlosti u Podgorici već bilo incidenata odnosno da najblaže rečeno nisu u dobrim odnosima sa Varvarima pa se neretko dešava da dođe i do prekida utakmica.

Navijačima Budućnosti je u prvom delu sezone zabranjen dolazak u Pionir upravo zbog toga što je u sezoni 2011/12 došlo do velikih incidenata u Morači.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. @RaHMan legendo,kralju…pa vi ste varvarima zabranili dolazak u beograd na mec sa Buducnosti,samo vracamo istom mjerom. I sad ste vi kao fini,a mi smo pi*ke. E budalo redardirana, vjerovatno imas 15 godina pa lajes po forumima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter