7
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL: Tumbas vodio tim, šutirao, pevao, igrao… samo se nije skidao (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.15 u 14:19

Na sinoćnjoj utakmici Grobari za nas najpopularniji navijač Partizana Miša Tumbas na sebi svojstven način zabavljao je publiku.

Pored toga što je dobio priliku da sedi pored Duška Vujoševića na klupi Tumbas je u pauzama šutirao na koš, pevao i đuskao zajedno sa Nevernim bebama, čak je dao i intervju Vladanu Tegeltiji odnosno za Sos kanal, a srećom nije izveo svoju najpoznatiju tačku skidanja koja izgleda više nije u repertoaru.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.



LEGENDE PARTIZANA PORUČILE: Večno ćemo biti dužni navijačima!

NE MOŽE DA PREŽALI ŠTO NIJE SA CRNO-BELOM PORODICOM: As Partizana iz daleka osluškivao dešavanja iz Pionira (FOTO)

DAVITELJ ZA GROBARE: Vujošević zaradio ovacije, davio Grbovića u grotlu Pionira (VIDEO)

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. volim ove kometnare da zvezda nikada nije ispadala iz prve lige , nije slazem se ali vise ta zvezda o kojoj ti pricas sa malog kalemegdana ne takmici nigde … treba se ugledati na ovog coveka on je pratio partizan i stvarno ga voli i ide na sve utakmice jer voli klub gde god i kakav god on bio … a velika vecina navijaca i zaljubljenika zvezde koji se kunu trenutno u nju nije znalo dva igraca da nabroji koji su igrali pre 3-4 godine … a sada prate i odusevljeni su uspehom zvezde kada je covic preuzeo … samo napred 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Skidao se posle kada su Dulo i on dosli kuci na romantiku. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter