0
Evropske lige

LORAN BLAN: Uradili smo nešto jako veliko

Objavljeno: 12.03.15 u 09:32

„Osveta se najbolje služi hladna“, reči su jedne narodne poslovice u čiju se težinu najbolje uverio trener Pari Sen Žermena, Loran Blan, nakon što je njegov tim sinoć elliminisao Čelsi odigravši 2:2 na „Stamford brdižu“ posle 1:1 u Francuskoj.

Na taj način Parižani su se na najbolji mogući način osvetili „plavcima“ za prošlogodišnju eliminaciju u nokaut fazi Lige šampiona.

Trener PSŽ-a Loran Blan istakao je da je njegov tim uspeo da se izdigne i iskoristi činjenicu da je Zlatan Ibrahimović u 31. minutu zaradio crveni karton kao veliki motiv za nastavak meča.

– Osećam veliku radost nakon ovakvog rezultata. Igrači su bili maksimalno spremni i odradili su fenomenalan posao – blistao je od zadovoljstva Loran Blan.

– Moji momci su odigrali jednu više nego neobičnu utakmicu od početka do kraja. Primili smo snažan udarac i bili smo uzdrmani kada je Zlatan Ibrahimović isključen, ali sam osećao i video odlučnost svojih momaka i nakon tog događaja – kazao je Blan.

– Utakmica je bila malo luda, a celokupan performans je bio fantastičan. Gledao sam statistiku sa meča i video da smo imali jednaki procenat poseda lopte, više pasova, više kornera… I sve to sa desetoricom igrač u polju koji su se borili protiv 11 rivala Čelsija – istakao je trener PSŽ-a.

– Bilo je to sjajno veče za moj tim i sve fudbalske fanove iz Francuske. Uradili smo nešto jako veliko, ali u istom trenutku tek su pred nama ciljevi koje želimo da dostignemo – kazao je Blan.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter