0
Evropske lige

IBRAHIMOVIĆ: Fudbaleri Čelsija, pa to je 11 beba (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.15 u 11:04

Superstar Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, nakon prolaza njegovog tima u četvrtfinale Lige šampiona, bio je ljut na fudbalera Čelsija zbog njihove reakcije u ternutku kad je zaradio crveni karton.

Popularni „Ibrakadabra“ nazvao je fudbalere tima sa „Stamford bridža“ bebama.

Kao što je poznato, PSŽ je prošao u narednu fazu pošto je rezultatom 2:2 završio meč na „Samford bridžu“ zbog više datih pogodaka u gostima.

Uz sve to, tim Lorana Blana je do naredne faze je došao igrajući sa desetoricom fudbalera, pošto je u 31. minutu Zlantan Ibrahimović zaradio crveni karton.

Ibra se našao u klinču sa Oskarom, a odmah potom na lice mesta pritrčali su Džon Teri, Nemanja Matić, Gari Kejhel opkloivši sudiju Bjorna Kupersa i zahtevajući isključenje.

Sam Ibrahimović bio je daleko od impresioniranog čoveka reakcijom fudbalera Čelsija. On je kazao da je pokušavao da startom oduzme loptu svom rivalu.

– Kada sam video da mi sudija pokazuje crveni karton bio sam u fazonu: „ovaj lik (sudija) ne zna šta radi“. Ko zna? Možda je sudija video nešto drugo – bio je oštar Ibrahimović.

– Najgore je to što sam, kada sam dobio crveni karton, video Čelsijeve igrače svuda okolo. Osetio sam se kao da je to 11 nekih beba oko mene – dodao je švedski napadač balkanskih korena.

– Stvarno ne znam da kako se Oskar osećao nakon starta i da li sam ga udario. Nije to ni toliko važno. Prošli smo dalje pa ćemo videti šta će se dalje događati – kazao je Ibrahimović.

– Sve što se dalje dešavalo, posle tog crvenog kartona, aposlutno je magično. Bili smo bez jednog igrača u polju, a čak ni u produžecima tako da moramo da poštujemo ono što smo uradili. Moji saigrači su igrali svom žustrinom, pokazali su veliko srce – podvukao je Ibrahimović

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter