0
Rekreativo

ČESTITAMO: Ovo su rekreativci – dobitnici nagrada redakcije HOTSPORT.RS za najbolje priče! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.15 u 13:20

Dragi naši čitaoci, prvi mesec naše rubrike REKREATIVO prošao je i više nego uspešno. Na adresu redakcije HOTSPORT.RS stigle su razne zanimljive priče, a autore najinteresantnijih nagradili smo majicama sa našim logom. 

Najaktivniji naši čitaoci-rekreativci bili su biciklisti, koji su nam doneli tri različite priča o pedalanju u slobodno vreme, koje se skoro graniči i sa profesionalizmom. 

Naš pisac, književnik i profesor na Fakultetu za kulturu i medije – Miomir Petrović ispričao nam je svoje avanture sa asfalta.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Diplomirani novinar Dejan Vlaški jedan je od osnivača Eko kurira, kurirske službe na biciklima koja svakodnevno pređe na stotine kilometara ulicama Novog Sada kako bi građanima pomogla u svojim isporukama.  

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

I treći naš dobitnik je Ivica Marinkov, biciklista iz srca Banata čija su pasija pored pedalanja i – fotografisanje prelepih predela naše zemlje. 

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Naše drage čitaoce i rekreativce, podsećamo da redakcija HotSporta svakog meseca bira tri najbolje priče i poklanja majicu sa našim logom.  

Ukoliko volite sport, svakodnevno ste aktivni, rekreirate se, šaljite nam priče, fotografije, video materijale sa bicikla, bazena, u rolerima, sa trčanja, veslanja, borilačkih postolja… a mi ćemo ih rado objaviti. 

REKREATIVO – JER MISLIMO NA SVE KOJI SE BAVE SPORTOM.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter