16
AdmiralBet ABA Liga

ZA KOGA NAVIJA JAVNI SERVIS: Zašto je ‘lepa vest’ da je Zvezda pobedila Metalac? (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 15:52

Namerno ili ne ljudi koji pišu vesti na državnoj televiziji doveli su u nezgodnu situaciju spikerku trećeg Dnevnika koju su na društvenim mrežama već proglasili sa navijačicu Crvene zvezde.

Naime, ona je pročitala napisanu vest da „posle osvajanja medalja na Prvenstvu Evrope u atletici i dalje stižu lepe vesti iz sporta jer je Crvena zvezda savladala Matealac u meču 24. kola ABA lige“.

Ne bi bilo ništa čudno u ovoj rečenici da oba kluba ne dolaze u iz Srbije čiji je RTS Javni servis odnosno i Valjevci plaćaju pretplatu kako bi on opstao, a većini stanovnika ovog grada svakako nije lepa vest da je njihov košarkaški klub poražen u Beogradu.

hotsport.rs

0
0

16 Komentara

  1. Mi navijamo za Partizan,devojka je pogresila nije znala da je Metalac iz Valjeva.Sarenac,Denda i urednik sportskog programa strajnic su vatreni navijaci Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lomunac pa gde su vam sada ti sponzori?! A Tadic je bio na utakmicama partizana i to sa glodarskim salom oko vrata pa mi nismo dramili oko toga. Drugo Vucic vam prosle godine licno obezbedio 1 500 000 (milion i po) eura od telekoma samo sto to groblje ne priznaje. Trece Igokea vam nije bila sponzor vec klub iz Laktasa koji se tada takmicio u ABA ligi tako da je to mucka nevidjena. Cetvrto vi ste JSD i hvalite se time pa zasto onda uprava trazi pare od Srbije?!?!?!

    0
    0
    Odgovori
  3. @Cigo:a sto je Zvezda dosla na red da osvaja titule?Jel postoje samo 2 kluba u ovoj drzavi?I kako se to titule po tebi dele?Malo njima pa malo vama?Ne mogu da verujem na kom nivou tvoj mozak razmislja uopste,da ne spominjem da verovatno nemas nikakve veze sa BG a samim tim i sa Titovim blizancima…

    0
    0
    Odgovori
  4. Лепа вес да Српска кошарка има лепу будуќнос.Да Српски млади играчи израстају и могу да буди узданица наше кошарка.И да неприкосновено је прв у аба лиги.Чему мржња, дали треба улогата у страна играче а не у домаќе.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam stvarno sta se ovi glodari tripuju…Pa,kad je na vlasti bio dvojac Tadic-Dacic ne samo da je partizan guran kako finansijski tako i logisticki,nego su se i titule sredjivale….Pa sad kad je malo dosla na red Zvezda da bude drzavno mezimce (dok su naprednjaci na vlasti),oni se sad nesto bune,a nisu se bunili dok je Vujosevic vepar postrojavao sudije u njihovim prostorijama,pa gepekovanje itd. Muka mi je od glodarskih kompleksasa…..Ajd’ zdravo!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam ni ja sto se gejlije javljaju da LAZU kako nas je Tadic gurao, verovatno ti na RSBG rekli da je nama sa Vesicem pravio „evropski projekat“ dok ste vi molili privatnike kao Zepter, Mobtel, MB, Igokea, ICN… Za budzet a ti balavac posto si tad bio u pelenama pa ne pamtis poverovao u to!!!!
      NE MOZE da dodje sad na red mali beznacajni PRIVATNI klub, aaaaalo gde to jos ima da drzava koja ima giganta u ovom sportu i koji osvaja trofeje a nikad nije dobio vise od par milki, sad odjednom u „godinama stednje“ ima da daje i po 7 miliona € PRIVATNOM klubu bez istorije i skoro bez trofeja (kojih mi imamo skoro okruglo 6 puta vise, od cega 10 medjunarodna)!!!???

      0
      0
      Odgovori
      • Taj tvoj gigant je trinaest godina jahao drzavu,Tadic i Dacic se utrkivali ko ce vise sponzora da vam dovede,koliko ste igraca prodali,ulaznice iz EL pa opet nemate para. Pitajte Danilovica,vujosevica i Todorica gde su pare. O batinama koji su vasi protivnici i sudije dobiljali od vasih kosarkasa i funkcionera niko nije smeo da pise i prica.

        0
        0
        Odgovori
  6. Pa to je normalno. Kada zvezda izgubi sve novine pisu kako su zakucavali jaka blazic i kalinic a trojke davao vilijams ali nigde nepise da su pukli 20 razlike. Ovo se radi vec tri godine i ne samo rts nego svi servisi i to se trkajj koji ce pre objaviti lepu vest.

    0
    0
    Odgovori
    • Da,da,svi mediji.Da pratis medije znao bi da je RTS partizanova sportska redakcija,Prva tv je zvezdaska,B 92 je pola pola a SOS je partizanov 100 %. Cak ce i ime da promena u SOP (Sve O partizanu)!

      0
      0
      Odgovori
  7. Ovako nesto nije moguce cak ni u Mugabeovom Zimbabveu.I nama Zvezdasima je bezveze kad cujemo ovako nesto. Pa kakvo je to uzivanje kad se na silu forsiramo samo mi a svi drugi nisu vredni ni pomena. I onda odemo u neko Evropsko takmicenje misleci da smo najbolji, a tamo nas razbiju ko retarde. Ne postaje se veliki klub politickim dekretom ili spinovanjem predsenika kluba vec kvalitetnim radom i menadzmentom. Najbolji primer ikada je bivsa Jugoplastika.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nista cudno, pobedio je drzavni projekat, drzavni klub, ko sisa ostale. Da je pobedio Metalac bilo bi ‘Stize nam losa vest iz Pionira…’

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter