2
Domaći fudbal

JSL: Donji Srem tvrdi da je oštećen za penal protiv Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 15:03

Za razliku od Vojvodine koja nije imala zamerki na suđenje u duelu sa Crvenom zvezdom iako su Novosađani očigledno oštećeni kod prvog pogotka Donji Srem se žalio na arbitražu Bojana Nikolića koji je delio pravdu na duelu Pećinčana i beogradskog Partizana.

Sremci smatraju da su oštećeni u situaciji kada je prema njihovom mišljenju Slovenac Gregor Balažic igrao rukom u svom šesnaestercu.

Kako naglašavaju Pećinčani ostaje nejasno zbog čega je meč protiv Partizana sudio arbitar koji dolazi iz Kragujevca s obzirom da im je jedan od direktnih rivala u borbi za opsatnak Radnički 1923 koji dolazi upravo iz grada sa Lepenice.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da je bio penal samo ovi iz arene sport nece to da pokazu kao ,,sporni momenat ,, cak na izvestaju nisu se udostojili da prikazu najbolju sansu donjeg srema kod rezultata 1-2 kada je Zivkovic spasavao goli partizana izbacivajuci loptu sa gol crte,,da nebi partizana jos vise ojadili zbog prikazane igre kao da nije bio sam prenos na areni sport,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter