1
Evropske lige

REALNI VAN GAL: Holanđanin odredio cilj, a to nije osvajanje FA kupa

Objavljeno: 08.03.15 u 23:28

S obzirom da Čelsi ima čak 10 bodova više uz odigran meč manje sasvim logično je da menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal na 10 kola pre kraja Premijer lige nema ambiciju što se tiče osvajanja trofeja u tom takmičenju.

Međutim, holandski stručnjak kaže da mu je važnije da ekipu uvede u Ligu šampiona od osvajanja FA kupa u kojem će u ponedeljak u četvrtfinalnom dvoboju odmeriti snage sa Arsenalom.

– Prvi cilj koji smo postavili je da budemo među četiri tima koji će se plasirati u Ligu šampiona i mi želimo da postignemo ciljeve koje smo zacrtali. Bilo bi lepo da osovjimo FA kup, ali taj trofej ne donosi plasman u Ligu šampiona, rekao je ćudljivi Van Gal.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Господине мој,питајте било којег енглеског навијача шта је важније: Трофеј ФА купа или четврто место у првенству.Зар један Манчестер Јунајтед стварно нема тај капацитет да оствари и једно и друго? Стварно жалосно,а сматрате се великим тренером.У фудбалу се броје трофеји,а четврто место у првенству не даје никакве гаранције да ће се лига шампиона и освојити.Ако то не знате,најбоље је да напустите Енглеску што пре.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter