0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI TUŽBE STIŽU SA SVIH STRANA: U red za isplatu stali i Afrikanci!

Objavljeno: 05.03.15 u 10:10

Bivši klub Li Adija Bečem Čelsi dobio je spor kod UEFA i Crvena zvezda je dužna da plati afričkom klubu 300 hiljada evra. Tužbe sprema i Sloboda iz Užica.

Mesec dana je rok koji Zvezda ima kako bi isplatila 300.000 evra afričkom klubu Bečem Čelsi, što je 20 posto od transfera u kineski Dalijen koji je realizovan još pre tri godine. Li Adi je tada plaćen milion i po evra Zvezdi, a rukovodstvo Zvezde i dalje nije platilo procenat afričkom klubu, prenosi ‘Sport’.

To je novi problem za upravu crveno-belih koja se bori da izbegne scenario od prošle godine kada su suspendovani iz evropskih takmičenja od strane UEFA. U tome im ovaj slučaj nikako neće pomoći, ali ni nove tužbe koje se spremaju da pogode ‘Marakanu’.

Naime, Sloboda iz Užica takođe ima potraživanja na ime transfera Nikole Maksimovića i Filipa Kasalice. Užičani su se obratili UEFA kako bi se taj problem rešio, a reč je o ukupno 450.000 evra koliko klub iz Ljutice Bogdana duguje Slobodi.

– Uskoro ćemo deblokirati račun i na vreme plaćati zarade i ostale obeveze. Od Torina smo na ime procenta transfera nMaksimovića dobili 70.000 evra, ali je 90 odsto novca otišlo na stare dugove. Zvezdu smo zbog dugova prijavili UEFA i do juna će morati da plate – izjavio je Branko Bešević, potpredsednik Slobode iz Užica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter