0
Ostali sportovi

LŠ: Kragujevčani pali u završnici u Mađarskoj

Objavljeno: 04.03.15 u 20:37

Za razliku od Partizana koji je zabeležio trijumf u 6. kolu Lige šampiona vaterpolisti Radničkog su poraženi na gostovanju Egeru sa 7:6 (1:1, 1:2, 1:0, 4:3).

Kragujevčani su u prvom poluvremenu, tačnije pune tri četvrtine igrali odlično u odbrani. Primili su samo dva gola, ali problem je bio u napadu pošto su takođe samo dva puta savladali protivničkog golmana. Kada su Mađari pronašli put do gola Zdravka Radića više nije bilo spasa za srpskog vicešampiona koji je pretrpeo četvrti poraz u Ligi šampiona.

Golove za Radnički su postigli Miličić, Vrlić, Ćirić, Basara, Dedović i Petković, dok je u domaćem timu bolji od ostalih bio Erdelji sa dva pogotka, a naši internacionalci Čućčković i Vapenski su postigli po jedan.

Kragujevčani su ostali na trećem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, ali i utakmicom više od Breše i Barselonete koji imaju po bod manje odnosno Olimpijakosa koji ima deficit od dva poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter