0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ CITIRAO CEZARA: Nikoga se ne plašim, hoću 11 ratinika!

Objavljeno: 20.02.15 u 19:25

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da je gradski derbi protiv Đenove idealan momenat da ekipa pokaže da je izašla iz rezultatske krize, a prisetio se i reči Julija Cezara.

– Nismo zadovoljni, poslednjih nekoliko utakmica odigrali smo ispod nivoa. Derbi protiv Đenove mora da bude dodatni motiv za moje igrače i savršena prilika da dokažemo da smo završili sa lošim rezultatima. Pobedili smo na poslednja dva duela, nadam se da ćemo i treći – rekao je Mihajlović.

Srpski trener, koji u petak proslavlja 46. rođendan, dodao je da očekuje fantastičnu atmosferu, kao i svaki put kada se igra „Derbi dela Lanterna“.

– Kada igrači vide podršku navijača i njihove koreografije, siguran sam da će dati sve od sebe. Kao što je Julije Cezar rekao, nikog se ne plašim i želim 11 ratnika koji su spremni za borbu. Sampdorija mora uvek da ide na pobedu – naveo je Mihajlović.

Utakmica 24. kola između Sampdorije i Đenove igra se u subotu od 20.45 na stadionu „Luiđi Feraris“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter