0
Evropske lige

UPRKOS PORAZU: Miha nije nezadovoljan

Objavljeno: 16.02.15 u 12:20

Sampdorija je u seriji loših rezultata pošto su nakon eliminacije iz Kupa Italije usledili i neki neplanirani porazi u prvenstvu pa je od ekipe koja se bori za mesto u Ligi šampiona sada tim koji je van spiska timova koji se nalaze na mestima koja vode u Ligu Evrope.

Međutim, trener kluba iz Đenove Siniša Mihajlović nije bio nezadovoljan igrom svog tima nakon jučerašnjeg poraza od Kjeva u Veroni.

– Nisam nezadovoljan kako smo igrali, ali razočaran sam porazom. Bio je to čudan meč. Kjevo je praktično bio bez šansi, ali su postigli dva gola, dok je našim napadačima potrebno da se vrate u pravu formu. Ne moram nikome da objašnjavam koliko je dobar igrač Eto, a pored njega i Mjuriel je danas bio dobar. Samo još da ta igra počne da nam donosi rezultate. Moramo da nastavimo da treniramo kako bismo povratili samopouzdanje. Nisam zabrinut, sve će doći na svoje mesto. Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi i dačemo sve od sebe, rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter