13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI ZVEZDAŠI PODIGLI GLAS: Podrška Darku Lazoviću, ne pristaj ne ucene

Objavljeno: 15.02.15 u 10:07

Grupa nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde, ali i sadašnji članovi stručnog štaba, na društvenim mrežama javno su podržali fudbalera ovog tima, Darka Lazovića, kojem čelnici kluba pokušavaju „nasilno“ da „skrešu“ primanja.

Sitaucija oko ultimatuma čelnika crveno-belih, preciznije Zvezdana Terzića, prema jednom od najboljih igrača ovog kluba Darku Lazoviću, i dalje se ne stišava.

Kao što je poznato, Terzić je uza zid pritegao bivšeg kapitena istakavši da mu je plata previsoka te da je on igrama ne opravdava.

Podršku je pokrenuo Slavko Perović (25), bivši Zvezdiin fudbaler koji se nije na najlepši mogući način oprostio od kluba u kojem je počeo karijeru, još od mlađih kategorija.

Perović je već upirao prstom ka čelnicima Zvezde kada je klub sa stadiona „Rajko Mitić“ nazvao filijalom Flamenga, optuživši rukovodstvo Vladana Lukića da veliki novac troši na Brazilce umesto da forsira klince iz sopstvene omladinske škole.

– Podrška za brata Lazu. Izdrži, majstore – napisao je na Fejsbuku Slavko Perović, inače sada fudbaler turskog Alanjaspora.

Njemu se odmah pridružio Andrija Kaluđerović (27), koji je za Crvenu zvezdu nastupao od 2010. do 2012. On je ove zime pregovarao s crveno-belima, ali se nije dogovorio.

– I ja podržavam – napisao je Kaluđerović.

Najrečitiji je bio Vujadin Savić (24), momak koji je široj javnosti poznat kao vaterni Delija pošto gotovo na dnevnoj bazi kači navijačke klipove na društvene mreže.

– Puna podrška mom drugu i bivšem saigraču Darku Lazoviću! Sa severa nek zapeva svako Lazović Darko! I sam sam bio u sličnoj situaciji, samo su na kraju napravili da sam ja njih ucenjivao! Ne bi me čudilo da to urade i s njim i onda da ga pod tim izgovorom pošalju da trenira s kadetima – napisao je Savić, sada igrač Votforda.

Ovaj status podržali su i još neki bivši fudbaleri Crvene zvezde  klikom na „lajk“: Uroš Đurđević, Slavoljub Srnić, Vladan Binić, kao i kondicioni trener Srđan Zirojević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
13 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter