0
Evropske lige

KAVANI: Neću otići iz PSŽ-a

Objavljeno: 14.02.15 u 10:15

Napadač Pari Sen Žermena, Edinson Kavani demantovao je učestale medijske natpise o tome da će znatno ranije nego kasnije spakovati kofere i napustiti Pariz.

Urugvajac je u tabor šampiona Lige 1 došao iz napolija za sumu od 64,5 miliona evra u julut 2013. godine kao jedno od najzvučnijih pojačanja tog leta.

Kavani je po dolasku u novi klub naišao na mnoge probleme, prvenstveno što nije mogao da računa na konstatne role na svojoj poziciji centralnog napadača, budući da je „presto“ PSŽ-ove „devetke“ preuzeo Zlatan Ibrahimović.

Upravo zbog toga počele su sve učestalije glasine o tome kako će 27-godišnji napadač napustiti klub. Prema poslednjoj, Mančester Junajted je spreman da izdvoji sumu od 81 milion evra za njegov dolazak.

– Uvek sam govorio da sam vrlo srećan u Parizu. PSŽ je klub koji konstatno raste, a to je jedan vrlo lep i atraktivan projekat i svakoga bi učinilo srećnim da bude tu – kaže Kavani.

– Iskreno, baš kao što sam kazao mnogo puta, jedna stvar koja me čini srećnim jeste da završim utakmicu i posle toga odem mirno na spavanje sa svešću da sam na najbolji način doprineo klubu – dodao je Kavani.

– Mnogo puta ne možete da postignete gol, a vrlo važno je da znate da ste dali sve od sebe za svoje saigrače i da ste na terenu imali nameru da učinite pozitivne stvari. Danas mi je prelepo u Parizu, srećan sam, porodica mi je dobro, a svaki put kada dođem kući oni se raduju i uživaju. Imamo sjajan tim, tako da sam ja svoj put u Parizu tek počeo – konstatuje Urugvajac.

– Ja želim da dam timu ono najbolje od sebe, nadam se da ću na taj način moći da opravdam poverenje predsednika koji je u mene uložio veliki novac kako bi me doveo. Takođe, moram da se odužim za poverenje trenera i poverenje saigrača – jasan je Kavani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter