0
Evropske lige

NA CENI: Junajted traži Dibalu

Objavljeno: 11.02.15 u 08:42

Čelnici Mančester Junajteda po dolasku menadžera Luja Van Gala iz svog budžeta izdvojili su ogromna novčana sredstva kako bi doveli pojačanja na Old Traford.

Uprkos tome, Junajted nije blistao na startu Premijer lige u kojem je napravio ogroman bodovni zaostatak za vodećim duom SitiČelsi. Ipak, Van Gal je uspeo da konsoliduje redove i probije se do 5. mesta sa 12 bodova minusa.

Naravno, peta pozicija nije lokacija na tabeli o kojoj su maštali navijači ovog kluba. Nije ni menadžer Van Gal koji rešenje tog problema vidi u – kupovini novih fudbalera.

Kako se šuška, Mančester Junajted bi na leto voleo da angažuje napadača Palerma, Paula Dibalu. Cena Argentinca je prema mišljenju uprave italijanskog kluba oko 30 miliona evra, a to ne bi trebalo da predstavlja veći problem za Junajted.

Da na severu Engleske zaista žele Argentinca potvrđuje činjenica da su skauti Junajteda poslati u Italiju kako bi pratili tog fudbalera. Problem za „crvene đavole“ jeste taj što se Dibala našao na meti još nekoliko klubova, između ostalih i Juventusa.

Uz to, skauti Mančestera dobili su zadatak da isprate partije i Maura Ikardija, sadašnjeg fudbalera Intera. Cena Ikardija je 18,5 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter