1
Evropske lige

ŠTOPER, A GOLGETER: Vilotić ponovo pogodio metu (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.15 u 23:04

Srpski fudbaler Milan Vilotić nastavio je sa sjajnim partijama i u drugom delu švajcarskog šampionata, pošto je bio strelac za Jang Bojs u remiju sa Lucernom 1:1.

Vilotić je doveo tim iz Berna u vođstvo u 81. minuta utakmice 19. kola prvenstva, da bi Tomislav Puljić izjednačio dva minuta kasnije.

Jang Bojs trenutno drži drugo mesto na tabeli, sa sedam bodova manje od vodećeg Bazela, ali i utakmicom više. Tim iz Berna ima bod više, ali i utakmicu više u odnosu na Cirih na trećoj poziciji.

Vilotić je propustio početak sezone zbog oporavka od povrede, ali kada se vratio u novembru postao je najstandardniji pojedinac ekipe iz Berna, a po ocenama fudbalskih izveštača iz Švajcarske i najbolji defanzivac lige. U duelu sa Lucernom, odigrao je svih 90 minuta i postigao je svoj već četvrti gol u tek sedmoj utakmici Superligi ove sezone.

Fudbaleri Jang Bojsa u narednom kolu, sledeće subote od 20 časova, dočekuju Grashoper.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter