1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GAVRIĆ: Ovi golovi mi ništa ne znače, želim da ih postižem u prvenstvu (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.15 u 23:18

Crvena zvezda je zabeležila prvu pobedu u Antaliji, i to protiv Rubina iz Kazanja – 1:0.

Strelac pobedničkog gola ponovo je bio Nenad Gavrić, koji nastavlja da trese mreže protivnika. Iako je možda i fudbaler koji je trenutno u najboljoj formi, Gavrić smatra da su golovi plod rada i truda čitave ekipe.

– Ništa ne znače ovi golovi na pripremnim utakmicama. Hteo bih da ih postižem na prvenstvenim, to se zapisuje, a ovo praktično niko ni ne gleda. Veliku zaslugu imaju i moji saigrači, kao i stručni štab, jer dišemo kao jedan, i mislim da će sve biti u najboljem redu na proleće – smatra Gavrić, koji se osvrnuo i na samo utakmicu i pobedu Crvene zvezde.

– Veoma čvrsta i teška utakmica protiv jedne dobre ekipe Rubina koja igra Ligu Šampiona. Nije mala stvar, za nas mlađe igrače, kada pobedimo takvu ekipu. Pohvalio bih moje saigrače na maksimalnom angažovanju tokom cele utakmice, i pokazali smo da možemo da se nosimo sa bilo kojom ekipom – kaže Gavrić.

Nekoliko puta tokom utakmice, Lazović i Gavrić su zamenili strane, i na taj način stvarali probleme Rubinu.

– Dešava se tokom utamice da Laza i ja zamenimo strane, pošto i on i ja možemo da igramo na obe strane. Verujem da ćemo i na narednim utakmicama dati maksimum, i pokazati da smo najbolja ekipa u Srbiji – rekao je Gavrić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter