0
Evropske lige

FA KUP: Mančester, ipak, prošao u sledeću fazu

Objavljeno: 03.02.15 u 23:09

Mančester Junajted je uspeo tek u revanšu 4. runde FA kupa da izbori plasman u narednu fazu pobedom nad četvrtoligašem Kembridžem 3:0(2:0). Sanderlend i Preston takođe su izborili plasman dalje, i to na gostovanjima.

Posle velikog iznenađenja u prvom meču šestaestine finala između Kembridža i Mančester Junajteda kada je bilo samo 0:0, morao je da se igra i drugi meč koji je večeras doneo odluku o učesniku osmine-finale FA kupa. Prolaz je uspeo da obezbedi veliki favorit Mančester Junajted pošto je na ‘Old trafordu’ slavio sa 3:0. Već u prvom poluvremenu bilo je dva gola prednosti za tim Luja van Hala, a strelci su bili Huan Manuel Mata i Karlos Roho. U nastavku je Džejms Vilson postigao i treći pogodak za ‘Đavole’, pa je Mančester Junajted izborio plasman u osminu-finala.

https://www.youtube.com/watch?v=0kHfkM4tGHQ

Tamo će se sastati sa Prestonom, koji je takođe u drugom meču eliminisao Šefild Junajted rezultatom 3:1, i to u gostima, posle nerešenog ishoda 1:1 u prvom duelu. U trećem meču ove večeri Sanderlend je takođe na gostovanju rezultatom 3:1 eliminisao Fulam iz daljeg takmičenja. ‘Crne mačke’ će u sledećoj fazi igrati protiv Bredforda, ponovo na strani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter