22
ATP

LUZERI: Englezi nastavljaju kampanju protiv Đokovića (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.15 u 19:15

Mnogima, pre svega u Velikoj Britaniji, nije lako pala pobeda Novaka Đokovića na turniru u Melburnu pa su nakon skandaloznih pitanja novinara na konferenciji za medije posle finalnog meča protiv Mareja, kada su insinuirali da je Srbin namerno folirao da je povređen, danas nastavili antikampanju neverovatnim naslovima u medijima.

Tako je novinarka Eurosporta Keri Den u svom izveštaju bez trunke srama napisala „Novaka bi trebalo da bude sramota zbog glumljenja povrede, a Endija jer je na to naseo“. Dotična je čak pozvala Borisa Bekera da savetuje svog pulena da prekine da koristi trikove jer „trijumf uz lukavstvo ima gorak ukus“.

Pojedincima ni to nije bilo dovoljno već su izmontirali dvominutni snimak na kojem se prikazuje kako Novak navodno folira povrede. Naravno svaki detalj je izvučen iz konteksta odnosno nemamo priliku da vidimo koliko su dugi bili ti poeni nakon kojih se Đoković hvatao za nogu, ruku…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

22 Komentara

  1. Da mu nije to glumatanje donelo toliko titula i rekorda?!Kada neko nekog pobedi tri puta u finalu Australije,pa naravno da se frustracija i bes povecavaju do te mere da Marej i citava Britanija pokusavaju da na neki nacin ubede sebe i ceo svet kako eto Djokovic svojim glumatanjem i foliranjem dolazi do pobeda i titula.Pa da li je moguce da ima takvih mozgova?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je tako kako oni komentarišu, Nole je tukao protivnika njegovim oružjem jer je Škot više puta glumatao(npr. protiv našeg Tipsarevića). Najlakše se protivnik tuče njegovim oružjem.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vidi Nole,nemoj da te dotiče ništa od ovih „incesiodnih“ lomi ih brate samo onako kako ti znaš a od mene mogu samo da dobiju onu našu; „Mogu da ti p..e Novače,Novače,Novače
    Pozdrav od celog Zvečana

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko gubi ima pravo da se ljuti :-). Sve bi dali samo kada bi mogli da mu daju drzavljanstvo, ali…jedan je Nole Srbin!

    0
    0
    Odgovori
  5. pa stabi onda rekli protivnici kada izgube neku fudbalsku utakmicu dasu izgubili jer je protivnik glumio povrede.jao bas su bednici ovi englezi.a nepricaju nista o kulturi njegove devojke kada je rekla daje Ceh Berdic j…. svinja Ceska

    0
    0
    Odgovori
  6. Zato treba da se pripremi za Vimbldon kao nikada ranije i da im tamo, na „njihovom terenu“ jos jednom i to ove godine, kad su se usudili da predju sve granice neukusa pokaze ko je BROJ 1 , ad da posle preuzimanja trofeje pozdravi sve koji su ga ovako neposteno prikazali.Eto, narod koji vazi za gospodski mogu da dezavuisu novinari poneseni situacijom koja im nije odgovarala.Nole majstore!

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa ti rahiticni Englezi i njima slicni sto zarad bogastva zene i udaju izmedju sebe pa se preko sezdeset posto radjaju degenerici ovako sami sebe ponistavaju a nasem Noletu mogu samo da po…. naravno ako im dozvoli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter