2
The Best Of

VERIDBA, PA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Ana će Švajniju reći ‘da’?

Objavljeno: 30.01.15 u 16:37

Jedna od najlepših sportistkinji sveta, ako ne i najlepša, Ana Ivanović, bila je u vezi sa raznoraznim sportistima – teniserom Fernandom Verdaskom, Novakovim drugom Markom Stilitanom, golferom Adamom Skotom, košarkašem Ivanom Paunićem, ali će je pred oltar izgleda odvesti fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Ana i zvezda Bajerna planiraju veridbu do kraja godine i razmišljaju o zajedničkom životu, piše Kurir. U poslednje vreme svaki slobodan trenutak provode zajedno, Švajni ubrzano uči srpski jezik, dok Ana uzima časove nemačkog jezika.

Po tome što žele da usavrše maternje jezike jedno drugog, reklo bi se da stavari zaista idu ozbiljno. Naime, Ana je nastavila da uči nemački jezik. Kratko ga pohađala i u školi, ali sada smatra da ga ne zna dovoljno dobro i hoće da ga usavrši. Švajni ima i mnogo prijatelja sa naših prostora. Poznato je da je blizak sa trenerom Svetislavom Pešićem, koji mu čak daje smernice u učenju jezika – otkriva izvor blizak paru i ističe:

Ana i Svajni
Foto: Twitter

– Anu je sjajno prihvatila porodica prvotimca Bajerna. Posebno je oduševljena novom snajkom fudbalerova majka. Dok je teniserka boravila u Minhenu, kad je i uoznala Švajnijeve roditelej i prijatelje, u razgovoru su se dotakli i pitanja buduće veridbe i svadbe – zaključuje izvor.

Izgleda da su veridba i svadba na pomolu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Nemačke novine ne smeju da objave ni slike niti članke o Ani i Bastiju u strahu od njegovih advokata, a vi imate informacije iz „pouzdanih izvora“ ?!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter