0
Evropske lige

KUP ITALIJE: Manćini nadmudrio velikog prijatelja Mihajlovića (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.15 u 23:32

U osmini finala Kupa Italije Inter je u Milanu sa 2:0 savladao Sampdoriju. Bio je to duel velikih prijatelja i saradnika na klupi Intera Roberta Manćinija i Siniše Mihajlovića.

Inter je zasluženo slavio, a i nije mu bilo teško ako se u obzir uzme da je Sampdorija utakmicu završila sa dva igrača manje, to jest njeni fudbaleri su zaradili dva crvena kartona. Prvi je bio delo srpskog internacionalca Nenada Krstičića u 11. minutu, a drugi Včoleka u 77. minutu.

Prvu veliku šansu da povedu neroazuri su propustili u 37. minutu kada je Ikardi promašio penal. Ipak, bolja igra i inicijativa su se isplatile Interu u 71. minutu kada je novajlija Šaćiri postigao debitantski gol. Konačnih 2:0 postavio je Ikardi u 88. minutu.

Za ekipu Intera svih 90 minuta je odigrao Zdravko Kuzmanović, dok je Nemanja Vidić meč odgledao sa klupe. Sa druge strane Krstičić je meč završio neslavno.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter