0
Evropske lige

JEDAN GOL MENJA SVE: Rodžers oduševljen Markovićem (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.15 u 22:00

Dva srpska igrača u prethodnom kolu Premijer lige svojim pogocima su doneli trijumfe timovima za koje nastupaju pa samim tim nisu nedostajale i reči hvale na njihov račun.

Ronald Kuman je pored lepih reči imao i zamerku na račun Dušana Tadića zbog glupo dobijenog žutog kartona koji je opravdano zaradio posle skidanja dresa, a Brendan Rodžers menadžer Liverpula definitivno nije imao šta da zameri Lazaru Markoviću.

– Odušveljen sam Lazarom, jer nije lako mladim igračima koji dolaze ne samo u naš tim već i u Englesku uopšte. Marković se brzo prilagodio na uslove i to veoma dobro. Pored onoga što je vidljivo odmah, a to su gol i onaj šut posle kojeg je lopta pogodila prečku oduševljava njegova sposobnost da konstatno vrši presing na protivničkog igrača kada nemamo posed. Sa druge strane od njega tražimo da bude kreativan kada ima loptu u nogama i on je to dobro radio na utakmici sa Sanderlendom, kazao je stručnjak iz Severne Irske.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter