0
Evropske lige

MILOŠ KRASIĆ: Ili nek mi Fener da papire, ili ću da primam platu do 2016. godine

Objavljeno: 10.01.15 u 11:08

Bivši reprezentativac Srbije, Miloš Krasić, i dalje se nalazi u nemilosti rukovodstva Fenerbahčea, turske ekipe čiji je član i za koju se ne seća kada je poslednji put zaigrao.

Brzonogi igrač, ipak, ne žuri sa dizanjem sidra i kako sam kaže: nema nameru da odlazi iz kluba po svaku cenu, jedino ukoliko bude bio slobodan u izboru nove sredine. Naravno, do toga može da dođe jedino ukoliko čelnici Fenerbahčea odluče da prihvate raskid ugovora.

– Prvo, drugo, treće, interesuje me raskid ugovora pod određenim uslovima, koji, naravno, ne bi mnogo išli na moju štetu – rekao je Krasić u razgovoru za Sport.

Bivši reprezentativac Srbije je dodao i da mu ne pada na pamet da ide negde na pozajmicu:

– Ne dolazi u obzir da odlazim na pozajmicu, zašto da gubim novac, koji mi sleduje po slovu ugovora? Dosta je bilo praštanja, iskustvo me naučilo da trezvenije priđem problemu, godine su čudo, one opamete čoveka – jasan je Miloš Krasić.

On se osvrnuo i na glasine da mi možda mogla da usledi selidba u Elče, ali je oceio da je „tako nešto malo verovatno, jer taj klub nema dovoljno novca za transfer“. Krasić je kazao i da je nemoguća varijanta da ode na pozajmicu koju bi u potpunosti plaćao Fenerbahče:

– Fenerbahče nije za kompenzaciju, pa, kad nije, onda nisam ni ja za selidbu. Strpljiv sam, nema potrebe da žurim, ne znam kakvi su planovi rukovodstva… Možda je klubu bolje da me isplaćuje do leta 2016? Ako jeste, u redu, nemam ništa protiv, nastaviću, kao i dosad, da trčim sa decom Fenerbahčea i povremeno odlazim u banku – kazao je Krasić koji već duže vreme trenira sa omladinskim timom Fenerbahčea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter