0
Evropske lige

ZAVRŠEN POSAO: Valdes srećan zbog dolaska u Mančester Junajted

Objavljeno: 08.01.15 u 20:55

Najtrofejniji britanski klub, Mančester Junajted objavio je da je potpisao ugovor na 18 meseci sa španskim golmanom Viktorom Valdesom.

Tridesetdvogodišnji Valdes je svoju celokupnu karijeru, kako juniorsku tako i profesionalnu, proveo u Barseloni, a za deceniju u klubu osvojio je sve u klupskom fudbalu.

– Velika je čast potpisati za Mančester Junajted. Želeo bih, pre svega, da se zahvalim menadžeru Luju van Galu i klubu, koji mi je omogućio da treniram i da se u potpunosti rehabilitujem – ekao je Valdes.

Rođeni Katalonac bio je nezamenjiv na Nou Kampu gotovo deset godina, ali je posle kidanja ligamenata kolena ostao bez novog ugovora. U međuvremenu je trenirao sa Monakom, s kojim je čak potpisao i predugovor, da bi poslednjih nekoliko meseci proveo na Old Trafordu.

– Kratko sam ovde, ali sam već imao priliku da se uverim o koliko veliko i posebnom klubu se radi. Radio sam sa šefom u Barseloni svojeveremeno, a priliku da i ovde sarađujem s njim smatram ostvarenjem sna. Moraću da dam sve od sebe, kako bi se izborio za šansu pored najboljeg golmana na svetu (Davida de Hee)“, dodao je Valdes priliko predstavljanja.

On će se za mesto među stativama boriti sa sunardonikom Davidom de Heom, koji ima fenomenalnu sezonu u dresu ‘Đavola’, pa je teško očekivati da dobije šansu u Premijer ligi. Ipak, Holanđanin smatra da je Valdes i dalje jedan od najboljih igrača sveta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter