0
Evropske lige

MENADŽER JEOVILA UPOZORAVA: Nema selfija sa Runijem!

Objavljeno: 04.01.15 u 15:46

Gari Džonson želi od svojih igrača da u nedeljnom okršaju sa Mančester Junajtedom pokažu mušku igru, a ne da se slikaju sa zvezdama ‘Đavola’.


Dueli timova iz nižih liga sa gigantima uvek su mač sa dve oštrice. ‘David’ nekada može poraziti ‘Golijata’, kao kada je MK Dons pregazio upravo Mančester Junajted sa 4:0 početkom ove sezone u Liga kupu. Sa druge strane, često se može desiti da autsajder se i pre meča preda, impresioniran imenom rivala. Upravo takvog scenarija se pribojava Gari Džonson, menadžer trećeligaša Jeovila.

-Ne želim da moji momci slikaju selfije sa Vejnom Runijem. Želim da uđemo u utakmicu kao u bitku i da pokušamo da zaustavimo jedan od najboljih timova na svetu. Tako da ne sme biti nikakvih selfija dok sam ja u blizini – rekao je Džonson i dodao:

-Ovo je jedna od utakmica koju pojedini igrači možda neće nikada više imati priliku da igraju. I ja sam siguran da će većina misliti samo o tome kako da se na kraju dokopa kopački Vejna Runija. Nemam ništa protiv ako se to dogodi posle 90 minuta igre, ali ću biti veoma uzrujan ako moji igrači to urade pre poslednjeg zvižduka – istakao je Džonson.

Duel 3. runde FA kupa između Jeovila i Mančester Junajteda igra se danas u 16 časova i 30 minuta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter