2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MILOŠ KRASIĆ: Sanjam da još jednom zaigram za reprezentaciju Srbije

Objavljeno: 02.01.15 u 11:46

Pre nekoliko sezona često smo gledali video klipove na kojima brzonogi plavokosi fudbaler „lomi kičmu“ dvojici, trojici defanzivaca a onda poput kaznene ekspedicije rešava stvari.

Naravno, reč je o Milošu Krasiću, bivšem fudbaleru moskovskog CSKA i torinskog Junvetusa. Momku koji je, želeći da dobije više prostora za igru, završio u Fenerbahčeu. I time „betonirao“ svoje mesto van terena.

Vreme ne prašta, pa je tako Karsić, polako ali sigurno otplovio daleko od očiju javnosti nestavši sa spiskova svih selektora od ere Radomora Antića koji su se promenili na klupi reprezentacije.

Ipak, jedna stvar nije nestala: njegova želja da igra za nacionalni dres. I kada je već Nova godina, dan u kojem svako od nas ima pravo na jednu želju, Krasić nema dilemu kada je njegov izbor u pitanju:

– Da mi je da bar još neki put obučem dres Srbije. Od tog cilja ne odustajem. Desio mi se pad u karijeri, malo zbog povrede, malo i zbog izbora klubova, ali sam zadovoljan karijerom. Meni je prelepo u Turskoj, samo još da zaigram – kazao je Krasić, prenosi Sport.

Iskusni krilni igrač svestan je da tu šansu neće dočekati ukoliko bude zaposlen u Feneru sa statusom „prvog grejača klupe“. Upravo zbog toga, ne krije, planira da napusti klub:

– Ima ponuda, hoću da izvagam, da se sa Fenerom dogovorim da bude dobro i meni i njima. U Istanbulu me navijači vole, saigrači cene, ali ne igram, a ja hoću da igram. Mogu da igram i igraću! Da li će to biti Španija, Rusija ili Turska, znaće se uskoro – kazao je, između ostalog, Krasić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter