3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBAR U SRCU: Često slušam Grupu JNA, i gledam naše navijačke klipove na Jutjubu

Objavljeno: 31.12.14 u 17:44

Među navijačima Partizana, dugo nije bilo osobe za koju bi se, sasvim sigurno, moglo kazati da je omiljena među širokim auditorijumom.

A onda su navijači Partizana upoznali Bogdana Bogdanovića. Nakon fantastične finalne serije KLS prošle sezone, u kojoj je praktično sam titulu doneo crno-belom klubu, sadašnji košarkaš Fenerbahčea ostavio je svoj pečat na svakom srcu u Srbiji koje kuca crno-belu krv.

Kako sam kaže, i on je veliki Grobar i koliko mu navijači Partizana znače i nedostaju. A da je to tako, potvrdio je u razgovoru za B92:

– Ta ljubav s tribina ne dozvoljava mi da skrenem s puta. Navijači su mi jedan od najvećih motiva i jedan od razloga što uvek guram dalje i na viši nivo. Često slušam Partizanove navijačke pesme. Volim grupu JNA – ’Dobro pamtim sve’ i ’Dete Partizana’ su mi omiljenje, mada volim i ostale pesme, ne želim previše da izdvajam – istakao je Bogdanović.

On je dodao da redovno prati dešavanja u bivšem klubu:

– Kad god stignem, pogledam utakmicu, ali najčešće pratim preko interneta uživo tekstualne prenose. Nikada nije bilo teže za Partizan – veliki su finansijski problemi, ali i dalje verujem u te momke. Lično ih poznajem, znam njihov karakter i sve će biti bolje kako bude odmicala sezona. Treba da se uigraju sa Gagijem i sa Saletom. Teško je kada se svake godine stvara nova ekipa, kada nikada ne ostaje kostur tima – jasan je Bogdanović, 27. pik s poslednjeg drafta.

On je dodao i da je u redovnom kontaktu sa bivšim saigračima:

– Čujem se sa Saletom i sa Tepićem – njima je najteže, ipak su oni ti koji su na parketu. I ja sam bio u sličnim situacijama – jednostavno dođe takav interval, imao sam jedan period kada bukvalno nisam znao da igram košarku. To se prevazilazi treningom i verom, Partizan već dugi niz godina radi tako i mislim da neće biti problema. Nadam se i navijam uvek za njih – kazao je, između ostalog, Bogdanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ma nemoguce, pa valjda ganci bolje znaju da je njihov jer je rekao da je gledao ROMU u rupi pa oni to ukapirali da je zvezdas (i ja bih Juve gledao u rupi kad bi igrali sa gancima a mislim da je poznato vec koliki sam Grobar)…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter