0
Evropske lige

VAN GAL: Junajted mora uvek da bude prvi

Objavljeno: 26.12.14 u 13:24

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je u petak da je cilj kluba da ove sezone osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi.

Mančester junajted, uoči utakmice protiv Njukasla, zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem. Posle lošeg početka, Junajted je vezao šest pobeda i popeo se u gornji deo tabale.

– Naš cilj je da na kraju sezone budemo šampioni. Cilj je da uvek budemo prvi, to je najvažnije u svetu fudbala, ali nije lako, rekao je Van Gal, pišu britanski mediji, a prenosi Beta.

Bivši trener Ajaksa, Barselone i Bajerna iz Minhena je ovog leta na pojačanja potrošio 150 miliona funti – uključujući i dovodjenje Anhela di Marije iz Real Madrida za 59,7 miliona funti, što je rekord britanskog fudbala.

Uprava kluba traži da ekipa sezonu završi medju prve četiri, kako bi se vratila u Ligu šampiona, a Van Gal je rekao da njegovi fudbaleri žele više od toga.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter