0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Čelsiju mali londonski derbi (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.14 u 15:40

U prvom meču 18. kola Premijer lige lider na tabeli Čelsi ugostio je rivala sa druge strane Londona, ekipu Vest Hema i prilično rutinski ga savladao sa 2:0 (1:0).

Prvi pogodak za domaći tim delo je kapitena Džona Terija koji se posle jednog prekida najbolje snašao u petercu gostiju i ćušnuo je loptu u mrežu ispred Nemanje Matića. Na drugi gol se čekalo isto onoliko koliko je bilo potrebno da padne prvi odnosno Dijego Košta je u 62. minutu posle dodavanja Edena Azara i vrlo dobrih driblinga i preciznog šuta postavio konačan rezultat.

Ceo meč u dresu Čelsija odigrali su srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović i to na standardno dobrom nivou. Vezista je imao još jednu priliku da postigne gol, a ned desnim bekom „plavaca“ u završnici prvog dela igre nije dosuđen penal iako ga je Endi Kerol povukao za rame.

Sa utakmicom više na svom kontu Čelsi sada ima i šest bodova suficita u odnosu na Menčester Siti, dok će Vest Hem ostati na četvrtom mestu ukoliko Sautempton ne savlada Kristal Palas na gostovanju.

Premijer liga, 18. kolo

Rezultati:

Čelsi – Vest Hem 2:0 (1:0)
(Teri 31, Košta 62)

16.00h Barnli – Liverpul
16.00h Kristal Palas – Sautempton
16.00h Everton – Stouk
16.00h Lester – Totenhem
16.00h Mančester Junajted – Njukasl
16.00h Sanderlend – Hal Siti
16.00h Svonsi – Aston Vila
16.00h Vest Bromvič Albion – Mančester Siti
18.30h Arsenal – Kvins Park Rendžers

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter