0
Evropske lige

MIHA UKROTITELJ: Sampdorija želi Balotelija

Objavljeno: 26.12.14 u 15:54

Očajne partije Marija Balotelija u dresu Liverpula su glavni razlog zbog kojih se sve češće spominje da bi kontraverzni fudbaler mogao da napusti Enfild, a nova opcija je prelazak u redove Sampdorije.

Naime, klub iz Đenove je došao na ideju da „crvenima“ ponudi razmenu i to tako što bi u Englesku poslao golmana Serhija Romera u zamenu za Balotelija. Kako je Liverpul u potrazi za novim čuvarom mreže nije nemoguće da do trampe dođe, naravno uz određenu doplatu od strane kluba na čijoj klupi sedi Siniša Mihajlović.

Poznato je da je srpski trener tokom igračke karijere takođe bio temperamentan i upravo zbog toga ume da priđe ćudljivim fudbalerima kakav je svakako italijanski reprezentativac. Inače Mihajlović i Baloteli su već imali priliku da sarađuju i to u sezoni 2007/08 kada je naš stručnjak bio pomoćnik Manćiniju u Interu, a tada 17-godišnji napadač igrao prvu od tri sezone u dresu „nero-azura“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter