0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Van Gal nezadovoljan remijem

Objavljeno: 20.12.14 u 20:42

Menadžer Mančester junajteda Luj Van Gal nije bio zadovoljan nerešenim rezultatom koji je njegov tim izborio u meču Premijer lige s Aston Vilom

On je ocenio da su njegovi momci rivalima iz Birmingema poklonili bod, a sebi iz džepa izbili dva pošto su meč završili rezultatom 1:1.

– Ovo je vrlo frustrirajuće. Mislim da smo poklonili dva boda… Nismo dovoljno dobro počeli utakmicu i zbog toga su nam dali gol. Imali smo loptu u svom posedu, ali ništa nismo uradili sa tom loptom. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali nismo bili efikansi kao obično – kazao je Van Gal.

Tim Vila Parka poveo je u 18. minutu pogotkom Kristijana Bentekea, dok je bod Junajtedu doneo Radamel Falkao u 53. minutu.

– Razočaran sam jer smo bili bolji i kada je to slučaj treba i pobediti. Ali, znamo da smo i u prvih sedam utakmica takođe bili bolje, ali nismo pobeđivali – smatra Van Gal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter